//FairyLife
CinaMabuk
Entries About Friend Lovee



Hi, Assalamualaikum. I am Theyra Anuar, 18 years young. Thank you for visit my ordinary blog. Do visit again, okay?


Swag
You
Will
Never
Forget




;)
Wednesday, 3 October 2012 • Permalink • Add comment {0}




Kenapa?? kenapa orang yang kita sayang selalu pergi dulu♒Aku masih tertanya-tanya..Mungkin tuhan lebih menyayangi dia atau dia telah di jodohkan dengan seseorang yang tuhan telah tetapkan..Maybe ヅitu semua ada hikmah nye..Walaupun kita sentiasa bersama dia di facebook,twitter dan mesej hari-hari pun kalau dah tak ada jodoh nak buat macam mana..Kalau dia tinggalkan kita bermakna dia tak ada jodoh dengan kita..Sebab itu la kita tidak perlu terlalu mengharapkan sangat dekat seseorang yang menyukai kita..Mungkin kita belom bersedia untuk berpasangan..Mungkin dia penat menunggu kita ataupun bosan menunggu kita..Dan dia akan mencari orang lain..Kalau dia mencari orang lain tidak la terlalu merana sangat kalau dia tinggalkan kita..Doakan dia bahagia bersama pasangan dia bukan mengutuk-ngutuk dia dengan pasangan dia ヅ Mungkin itu jodoh dia kita mana tahu..Tuhan yang menentukan dia dan pasangan dia..So jangan ada sikap dendam atau benci kat seseorang itu! ramai lagi lelaki dan perempuan yang terbaik untuk anda yang masih bujang itu ヅTuhan telah tetapkan jodoh kita..Tak payah risau kayy kita akan dapat jugak InsyaAllah ヅ